Sommermøte på Eidsfos Hovegård

Historielaget inviterte til medlemsmøte på Hovedgården mandag 28. juni.

Mye har skjedd på Hovedgården, og vi fikk se oss om både ute og inne. Leder Aud-Marit Lillehof holdt et lite foredrag om Hovedgårdens historie og dugnadsarbeidet i hagen. Styreleder i Stiftelsen Eidsfos Hovedgård, Hanne Schwartz,  fortalte om  Stiftelsens arbeid, restaureringen som er nå er gjort og om nye planer. Den nye driveren Tollak Skogland, presenterte seg, og vi ble servert rundstykker og kaffe.  Christian Erik Nordby viste noen fotografier,  slagg-klumper etter jernutvinningen og  fortalte litt om de spennende  funnene på Øksne. Deretter fikk vi en orientering om de neste arrangementene i Historielagets regi. Ca 45 møtte opp til en hyggelig kveld.

Denne bildekrusellen krever javaskript.